Mesaj războinic din partea lui Adrian Șut, după egalul cu Farul Constanța

admin
adrian sut 2 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Luni 05 Februarie 2024, 23:09

Data actualizarii: Luni 05 Februarie 2024, 23:18


Suspendat pentru următoarea partidă, cu Sepsi OSK, din cauza numărului de cartonașe galbene acumulate, Adrian Șut a declarat că FCSB ar fi meritat să câștige cu Farul Constanța. 


„Nemeritat acest egal. Cred că am făcut un joc destul de bun, meritam această victorie. Nu a fost să fie în seara asta, e un punct, îl punem acolo. 


Putem spune că am făcut un pas greșit, ținând cont că cele din spatele nostru au câștigat. Sunt fericit că am rămas aici, e echipa pe care o iubesc de când eram mic. Cred în mine, cred în calitățile mele”, a declarat Adrian Șut la finalul partidei.


FCSB – Farul Constanța s-a încheiat 1-1


Liderul a deschis scorul după pauză, prin Baba Alhassan (55), la primulq gol în tricoul roş-albaştrilor. Farul Constanța a egalat in extremis, prin Ionuţ Larie (90+5 – penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată, în urma arbitrajului video, după o fază neclară, un duel între Joyskim Dawa şi doi adversari, Mihai Popescu şi Dragoş Nedelcu.


FCSB a dominat prima repriză şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, cele mai clare fiind ratate de Alexandru Băluţă (33) şi Baba Alhassan (38).


În minutul 58, Farul Constanța a pornit pe contraatac, iar Louis Munteanu a marcat din centrarea lui Damien Dussaut, însă golul a fost anulat de VAR pentru un offsaid milimetric.


Gazdele au avut şansa desprinderii pe final, dar Eduard Radaslavescu a ratat din careu în două rânduri (minutele 88, 89). La ultima fază a meciului, FCSB putea obţine victoria, însă lovitura de cap a lui Joyskim Dawa a trecut puţin pe lângă poartă, după cornerul executat de Florinel Coman (90+11).Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment