Rafael Leao a decis unde vrea să joace

admin
rafael leao a decis unde vrea sa joace size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 23:13

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 23:14


Starul portughez de la AC Milan este ”vânat” de mai multe echipe importante din Europa, printre care și PSG, care l-ar fi pus în capul listei de priorități pentru următoarea fereastră de mercato.


Leao a decis unde vrea să evolueze. Chiar dacă este dorit de ”bogații” de la Paris, portughezul este tentat, mai mult, de un transfer în La Liga sau Premier League, astfel că este puțin probabil ca acesta să accepte un transfer în Ligue 1, scrie publicația Footmercato.net.


Rafael Leao a decis unde vrea să joace


Portughezul a mai evoluat în campionatul Franței la începutul carierei sale. De la Sporting Lisabona a fost transferat de Lille, pentru 20 de milioane de euro, iar după un singur sezon a ajuns la AC Milan pentru 49,5 milioane de euro.


De menționat este faptul că lusitanul, care are un contract valabil până în 2028 cu AC Milan, are o clauză de reziliere uriașă, în valoare de 175 de milioane de euro.


Dacă transferul acestuia se va realiza în schimbul sumei cerute de AC Milan, atunci Leao va deveni al treilea cel mai scump fotbalist din istorie, după Neymar (222 de milioane de euro, de la Barcelona la PSG) și Kylian Mbappe (180 de milioane de euro, de la AS Monaco la PSG).


În acest sezon, Leao a evoluat în 27 de partide pentru cei de la AC Milan, reușind să marcheze șase goluri și să ofere opt pase decisive.


În prezent, cel mai scump fotbalist portughez este Joao Felix, transferat de la Benfica la Atletico Madrid pentru 127 de milioane de euro.Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment