„Război nuclear”. Gigi Becali le-a decis soarta mijlocașilor de la FCSB: „Baba nu e babă, e mireasă”

admin
gigi becali si razboiul nuclear size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 12:14

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 12:19


După meci, Gigi Becali a vorbit la superlativ despre Baba Alhassan, cel despre care a spus că este cel mai bun jucător din linia de mijloc.


Patronul de la FCSB a revenit asupra declarațiilor și a explicat că Olaru și Șut sunt de neclinit, iar lupta pentru postul de titular va fi între Baba Alhassan și Mihai Lixandru. 


„O să fie război nuclear, mondial între Baba și Lixandru. Șut, nu ai cum, e altceva. E închizător. I-am spus lui MM Stoica:  ‘Vorbește cu Olaru, vorbește cu Lixandru, că Gigi a zis asta pentru încredere’. Baba nu e babă, e mireasă. 


(n.r. – pe Lixandru) Nu l-am scos, el a cerut, a zis că are crampe. Și l-am băgat pe Ovidiu Popescu. Ce să faci cu Ovidiu Popescu? Ce fotbal să faci?”, a declarat Gigi Becali, la Fanatik. 


FCSB – Farul Constanța s-a încheiat 1-1


Liderul a deschis scorul după pauză, prin Baba Alhassan (55), la primulq gol în tricoul roş-albaştrilor. Farul Constanța a egalat in extremis, prin Ionuţ Larie (90+5 – penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată, în urma arbitrajului video, după o fază neclară, un duel între Joyskim Dawa şi doi adversari, Mihai Popescu şi Dragoş Nedelcu.


FCSB a dominat prima repriză şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, cele mai clare fiind ratate de Alexandru Băluţă (33) şi Baba Alhassan (38).


În minutul 58, Farul Constanța a pornit pe contraatac, iar Louis Munteanu a marcat din centrarea lui Damien Dussaut, însă golul a fost anulat de VAR pentru un offsaid milimetric.


Gazdele au avut şansa desprinderii pe final, dar Eduard Radaslavescu a ratat din careu în două rânduri (minutele 88, 89). La ultima fază a meciului, FCSB putea obţine victoria, însă lovitura de cap a lui Joyskim Dawa a trecut puţin pe lângă poartă, după cornerul executat de Florinel Coman (90+11).Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment