Ritualul de pe banca Farului, urmat de antrenori înainte de fiecare meci

admin
ritualul de pe banca farului urmat de antrenori inainte de fiecare meci 14 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 23:24

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 23:24


Anghel se roagă, Hagi stă mereu pe același scaun


După ce goalkeeperii Farului ies primii pe teren alături de antrenorul cu portarii Ștefan Preda, jucătorii de câmp efectuează încălzirea alături de Cătălin Anghel și preparatorii fizici Ștefan Anghel și Robert Hodorogea. Când începe ultima parte a pregătirii pentru meci și jucătorii intră la vestiare pentru a-și completa echipamentul de joc, Cătălin Anghel se așează pe banca de rezerve, acolo își împreunează mâinile și începe să spună o rugăciune. 


Gică Hagi nu iese niciodată de la vestiare pe durata perioadei de încălzire, ci doar după ce colaboratorul să se așează primul, pe locurile din dreapta celui de pe care „Regele” va sta pe durata partidei. De asemenea, Hagi nu stă niciodată pe primul loc din stânga al băncii de rezerve, acesta fiind ocupat de obicei de antrenorul secund Cristian Sava. Urmarea acestei superstiții pare să fi funcționat, pentru că cei doi antrenori colaborează din 2009, perioadă în care Viitorul / FCV Farul a promovat în Liga 1, a cucerit două titluri de campioană și a câștigat o Cupă și o Supercupă ale României. 

  • Cătălin Anghel și Gică Hagi, la meciul cu Rapid / Foto - Gabriel Chirea


Farul ocupă locul al cincilea în Superligă


În acest moment, FCV Farul ocupă locul al cincilea în clasamentul Superligii, cu 37 de puncte acumulate în 24 de etape jucate (+1). Constănțenii sunt surclasați de FCSB (51p), CFR Cluj (42p, +19), FC Rapid 1923 (42p, +15) și CSU Craiova (37p, +6), iar pentru ultimul loc de play-off se luptă Sepsi OSK (33p, +5), FC Hermannstadt (33p, +5), FCU Cluj (32p) și Petrolul (31p). 


Până la finalul sezonului regulat, „marinarii” mai au de jucat cu Dinamo (12 februarie / acasă), Sepsi OSK (19 februarie / deplasare), Oțelul Galați (24 februarie / acasă), FCU Cluj (28 februarie / deplasare) și CFR Cluj (2 martie / acasă).  


Foto – Gabriel ChireaSursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment