„Am crezut că nu se va mai greși flagrant contra noastră!” Mihai Stoica contestă arbitrajul de la FCSB – Farul 

admin
zam crezut ca nu se va mai gresi flagrant contra noastra mihai stoica contesta arbitrajul de la fcsb farul size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 19:29

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 19:33


Controversele nu au lipsit de la meciul de pe Arena Națională. FCSB a trecut în avantaj prin autogolul lui Cristi Ganea, însă Farul a egalat în prelungiri cu un gol marcat de Larie din penalty. Campioana en-titre marcase prin Louis Munteanu, însă reușita a fost anulată din camera VAR, pe motiv de ofsaid, decizia fiind însă dur contestată, în contextul în care liniile trase erau greșite. 


Oficialii vicecampioanei au contestat penalty-ul primit de constănțeni, fiind de părere că Dawa este cel faultat de către Mihai Popescu, nu invers. 


Mihai Stoica acuză arbitrajul de la FCSB – Farul 


Managerul general de la FCSB a comentat dur arbitrajul, prin intermediul unei postări pe Facebook, susținând că echipa sa a fost dezavantajată. Mihai Stoica a comentat doar decizia de arbitraj luată în defavoarea FCSB-ului. 


„Poți accepta să ratezi la 1-0, poți accepta multe erori de arbitraj, dar când – în prelungiri – un arbitru VAR transformă un fault în atac în penalty e cam mult. 


Feșnic a fost, oarecum, victima lui Chivulete, pe model Colțescu – Găman la Cluj. 


Am crezut că nu se va mai greși flagrant contra noastră dacă luăm avans mare. M-am înșelat”, a scris Mihai Stoica pe Facebook. Ce a spus Ion Crăciunescu despre arbitrajul de la FCSB – Farul 


”(n.r. la golul anulat al lui Louis Munteanu) Eu nu înțeleg linia aceea groasă. După părerea mea, nu e ofsaid.


(n.r. faza penalty-ului) La penalty, Popescu joacă mingea. Când o joacă, o face într-un mod normal. Nu se duce cu capul spre adversar. Lovește mingea cu capul, iar apoi se trezește lovit de capul adversarului.


El nu trebuie să dea capul înainte. A lovit mingea în mod firesc și adversarul vine și îl lovește în cap. Da, Dawa îl lovește în cap. El nu dă capul pe spate ca să joace mingea într-o poziție normală. După părerea mea, decizia este corectă!”, a declarat Ion Crăciunescu la Digi Sport. Sursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment