Tavi Popescu Show. Spectatorii i-au lăsat copiii în brațe pe teren și i-au întins telefoanele jucătorului FCSB!

admin
tavi show spectatorii i au lasat copiii in brate jucatorului fcsb pe teren 18 size6.jpg

SPORT.RO

Data publicarii: Marti 06 Februarie 2024, 21:14

Data actualizarii: Marti 06 Februarie 2024, 21:14


A făcut zeci de poze pe drumul spre vestiar


Fotbalistul lui Charalambous a fost chemat alături de colegi în fața galeriei, unde liderii Peluzei Nord i-au îmbărbătat, în ciuda celor două puncte scăpate printre degete pe finalul partidei cu rivalii din Constanța. Apoi, în timp ce colegii lui se îndreptau vestiare, iar Ștefan Târnovanu a rămas să semneze un tricou vintage al „roș-albaștrilor” pentru liderul de galerie Gheorghe Mustață, Tavi Popescu a făcut un adevărat tur de forță pentru a răspunde solicitărilor fanilor săi. 


Unii spectatori și-au lăsat copiii din tribună în brațele fotbalistului ca să le facă poze, în timp ce alții i-au întins smartphonurile pentru a face el selfiuri cu ei în plan secund. Feblețea lui Gigi Becali și a suporterilor FCSB a putut intra la vestiare abia la 20 de minute după fluierul de final al meciului și după ce a răspuns la toate solicitările. Tavi Popescu a făcut poze chiar și copiii de minge, juniori ai FCSB, până să intre pe tunelul de acces pe teren. 

  • Tavi Popescu / Foto - Gabriel Chirea


FCSB – Farul Constanța s-a încheiat cu o remiză, scor 1-1


Liderul a deschis scorul după pauză, prin Baba Alhassan (55), la primul gol în tricoul „roş-albaştrilor”. Farul Constanța a egalat in extremis, prin Ionuţ Larie (90+5 – penalty), lovitura de pedeapsă fiind acordată, în urma consultării VAR, după o fază neclară, un duel între Joyskim Dawa şi doi adversari, Mihai Popescu şi Dragoş Nedelcu.


FCSB a dominat prima repriză şi şi-a creat mai multe ocazii de gol, cele mai clare fiind ratate de Alexandru Băluţă (33) şi Baba Alhassan (38). În minutul 58, Farul Constanța a pornit pe contraatac, iar Louis Munteanu a marcat din centrarea lui Damien Dussaut, însă golul a fost anulat de VAR pentru un offsaid milimetric.


Gazdele au avut şansa desprinderii pe final, dar Eduard Radaslavescu a ratat din careu în două rânduri (minutele 88, 89). La ultima fază a meciului, FCSB putea obţine victoria, însă lovitura de cap a lui Joyskim Dawa a trecut puţin pe lângă poartă, după cornerul executat de Florinel Coman (90+11).


Foto – Gabriel ChireaSursa Sport.ro

Share This Article
Leave a comment